Setmana Santa a Andújar

12 d'abril 2023 - Viatges i sortides - Comentaris -

Aquesta setmana Santa, després d'un canvi de plans d'última hora per culpa d'una nevada, vaig decidir baixar a Andújar (Andalusia) a buscar el linx ibèric (Lynx pardinus), el felí més amenaçat del planeta. Com que l'estiu passat vaig preparar el cotxe per poder-hi dormir, vaig carregar el moble i cap avall falta gent!

Des de casa hi ha, més o menys, unes 8 o 9 hores. Per tant, vaig anar fent parades a mig camí aprofitant que hi havia algunes llacunes que semblaven interessants.

La idea pel primer dia, dijous a la tarda, era baixar fins la Marjal dels Moros, a prop de València, on un amic m'havia dit que hi havia alguna espècie interessant, però per culpa de les encallades que hi havia vaig arribar-hi que ja gairebé era fosc i no vaig poder ni entrar-hi.

Aquella nit vaig dormir a Utiel i al matí següent, l'objectiu era anar a treure el cap a la Laguna de Manjavacas, on havia vist que hi havia forces observacions de mallerenga de bigotis (Panurus biarmicus). De cop, al costat de l'autopista vaig veure un grup de 25-30 piocs salvatges (Otis tarda). R

Arnau Soler - asc0827-nef.jpg
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

9 + 7 =
Darreres entrades
Categories